Diego Armando Maradona maradona Fotbal extern

Diego Maradona, îngropat fără inimă! Motivul uluitor pentru care s-a recurs la acest gest 

Noi detalii despre moartea lui Diego Maradona ies la suprafață. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 21:00
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 21:08

Diego Armando Maradona s-a stins din viață pe 25 noiembrie 2020, iar la aproape un an de la moartea legendarului fobtlist, Nelson Castro dezvăluie că argentianul ar fi fost îngropat fără inimă. De altfel, medicul va lansa și o carte care-l va avea pe Maradona în prim-plan, cu numele  „Sănătatea lui Diego – Povestea adevărată”.

Nelson Castro mărturisește că cel care a cucerit Cupa Mondială în 1986 a fost înmormântat fără inimă. Familia s-ar fi speriat că fanii celor de la Gimnasia, ultima echipă antrenată de Maradona, ar fi dus până la capăt planul și ar fi profanat mormântul fostului fotbalist pentru a-i fura inima. 

A fost o mișcare pregătită de un grup de suporteri echipei Gimnasia La Plata. Plănuiau să-i fure inima. Este un fapt, care s-a aflat la timp, așa că i-a fost scoasă inima înainte de înmormântare pentru a fi evitat un astfel de moment” a spus Nelson Castro, conform publicației Ole.

De asemenea, atunci când a încetat din viață, inima lui Maradona cântărea 500 grame, aproape dublu față de una normală, așa că medicii au trebuit să facă anumite cercetări.

A fost nevoie pentru a fi stabilită exact cauza decesului. Apoi, inima lui cântărea jumătate de kilogram, iar una normală are cam 300 de grame. Avea inimă mare și pentru a fost sportiv, dar și din cauza problemelor cardiace cu care s-a confruntat”, a precizat Nelson Castro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!