Francesco Totti, acuzat de spălare de bani! După divorț, fotbalistul italian se confruntă cu probleme cu justiția 

Francesco Totti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 11:55
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 12:08

Francesco Totti este suspect că a fost implicat în tranzacții bancare suspecte, legate de companii de pariuri și cazinouri. 

Jurnaliștii de la RMC Sport au dezvăluit că oficialitățile italiene analizează tranzacțiile realizate prin intermediul conturilor bancare ale sportivului, începând din iunie 2020.  

În vârstă de 46 de ani, fostul atacant al celor de la AS Roma este suspectat că ar fi 'spălat bani', inclusiv pentru case de pariuri și cazinouri din întreaga lume. 

Potrivit sursei citate, în august 2022, Francesco Totti ar fi împrumutat 80.000 de euro de la o rudă, fără să ceară dobândă, iar suma respectivă ar fi fost trimisă în contul comun al soției și fiicei unui prieten, înainte de a ajunge într-un cont personal al prietenului respectiv, ceea ce a stârnit suspiciuni.

În iunie 2020, s-au efectuat și tranzacții suspecte cu cazinouri din Monte Carlo, Londra și Las Vegas. „Există îndoieli puternice cu privire la destinația reală a banilor trimiși către diferitele case de jocuri de noroc internaționale”, au scris experții, conform La Verita, citat de RMC.

Divorț cu scandal între Francesco Totti și Ilary Blasi

Cei doi au fost căsătoriți timp de 17 ani și formau unul dintre cele mai solide cupluri din lumea fotbalului, însă au șocat pe toată lumea cu anunțul despărțirii. Ruptura s-a produs însă într-un mod scandalos, după o serie de dezvăluiri făcute de amândoi, în care s-au atacat unul pe celălalt. 

Ilary și fostul jucător au împreună trei copii, Chanel, Cristian și Isabel, iar în urma divorțului, bărbatul va fi obligat să plătească pensie alimentară, în contextul în care despărțirea este una tensionată. Suma cerută de Ilary în instanță însă nu e deloc mică. 

Conform Football Italia, modelul a cerut o pensie alimentară de 37.500 de euro pe lună, dintre ei 20.000 de euro să i se aloce ei, iar restul de 17.500 să fie pentru cei trei copii. Legenda lui AS Roma a refuzat vehement o astfel de sumă, venind cu o altă propunere. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!