GALERIE FOTO „Totti mi-a dat mesaj!” Dezvăluire explozivă făcută de fosta iubită a lui Gonzalo Higuain în direct! S-a dezlănțuit scandalul după asta

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 19:17
Data actualizarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 19:23

Antonella Fiordelisi (24 ani) s-a iubit cu Gonzalo Higuain o bună perioadă de timp. 

Modelul italian a fost implicată în diferite scandaluri de-a lungul timpului, iar acum se află în centrul altuia, provocat chiar de o dezvăluire pe care a făcut-o în timpul unei emisiuni, în direct. Antonella participă la show-ul Big Brother VIP, iar acolo a spus „Francesco Totti mi-a dat mesaj”. 

Tânăra a făcut să pară că a spus involuntar informația, pe care și-a retras-o ulterior realizând cât impact ar putea avea dezvăluirea făcută, spunând: „Glumesc, nu e adevărat!”. Declarațiile sale au au stârnit suspiciuni, provocând și reacții dure. 

Antonella Fiordelisi a declanșat un real scandal 

Prietenul lui Francesco Totti, care de curând și-a anunțat divorțul de Ilary Blasi după 20 de ani de relație, a sărit în apărarea lui în presa italiană, contrariat de dezvăluirile făcute de Antonella, pe care nu a ezitat să o atace. 

Alex Nuccetelli a comentat declarațiile inițial printr-o postare dură pe Instagram, iar apoi prin intermediul unui comunicat. „Ridicol, un rahat, ți-ar plăcea ție! Francesco nu s-a culcat cu tine, ai fost prost sfătuită”, a fost postarea lui Nuccetelli de pe Instagram. 

Ulterior, acesta a postat un comunicat: „Această Fiordelisi e o victimă a societății actuale. Este cam recidivistă în astfel de declarații, am vorbit cu o cunoștință care o cunoaște foarte bine și mi-a spus că întotdeauna a trăit din astfel de situații de bârfă. 

Îmi pare rău pentru că este una dintre puținele persoane interesante din casa aia și pare inteligentă. Însă invențiile despre lucruri neplăcute despre alții nu mi se par normale. Așa se comportă șacali și vulturi.

În acest moment, Totti se află într-un punct de vulnerabilitate și nu merită bârfele astea. Îl cunosc bine, de 20 de ani și nu m-ar minți. Când am auzit-o pe Antonella credeam că ar putea fi adevărat, dar nu e așa. Nu m-ar minți vreodată. Ieri mi-a zis: 'Ale, trebuie să mă crezi, nici măcar nu o cunosc, nu știu de existența ei' Mă deranjează să văd oameni care nu se pot apăra, politicos și elegant. Dar chiar și dacă s-ar fi întâmplat, nu ar fi fost prea drăguț. Uneori tăcerea e mai bună”, citează Corriere dello Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!