GALERIE FOTO Divorț cu scandal: Ilary Blasi și Francesco Totti, față în față la tribunal! Ea i-a furat ceasurile Rolex, el i-a ascuns gențile și pantofii 

Ilary Blasi Francesco Totti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 11:45
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 11:47

După 17 ani de căsnicie, Francesco Totti (45 de ani) și Ilary Blasi (41 de ani) au pus capăt mariajului

Vestea dată de cei doi a șocat lumea mondenă, mai ales în contextul în care relația lor părea una solidă. Despărțirea nu este una „liniștită” însă, cei doi acuzându-se de infidelitate, iar apoi au recurs și la gesturi extreme. Legenda Romei și-a acuzat soția că i-a furat ceasurile Rolex, în timp ce Blasi a cerut să îi fie returnate mai multe genți și perechi de pantofi de designer pe care el le-a ascuns. 

Ilary Blasi și Francesco Totti, față în față la tribunal! Cum au apărut cei doi 

Ilary Blasi și Francesco Totti s-au întâlnit la tribunal în cursul zilei de sâmbătă după cum informează football-italia.net, apărând și primele imagini cu cei doi în drumul spre instanță. Ilary și Totti au mers separat, însă dau semne că ar putea ajunge la o înțelegere. 

Ilary a fost prima care a ajuns la tribunal, însoțită de sora ai și de avocatul Simeone. Ulterior a ajuns și Francesco Totti, însoțit de avocata Laura Matteucci. Audierea a durat o oră și 15 minute și s-a încheiat fără ca cei doi să facă vreo declarație. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!