Fostul portar al naționalei Belgiei a încercat să se sinucidă: "Nu mai pot suporta viața asta de rahat!"

Gilbert Bodart Belgia Standard Liege Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Martie 2024, 18:44
Data actualizarii: Marti 12 Martie 2024, 18:44

Gilbert Bodart, fost portar al naţionalei Belgiei, o legendă a echipei Standard Liege, a încercat să se sinucidă, el fiind salvat de paramedici după ce s-a aruncat luni seară în fluviul Meuse de pe Podul Europei, în oraşul Huy, informează presa belgiană.

Gilbert Bodart, în vârstă de 61 de ani, care în ultima perioadă a avut din nou probleme cu legea, a încercat să-şi pună capăt vieţii.

Gilbert Bodart a încercat să se sinucidă

Serviciile de urgenţă au sosit la faţa locului şi au încercat să-l convingă pe Bodart să renunţe la intenţia de a se sinucide, dar fostul jucător s-a aruncat în apă, de unde a fost scos cu o frânghie aruncată către el de paramedici.

În decembrie anul trecut, Gilbert Bodart a fost trimis din nou în faţa unui judecător de instrucţie pentru un caz de violenţă domestică. Bodart are de mulţi ani probleme cu legea. În 2008, el a fost încarcerat pentru un dosar de trafic de bani contrafăcuţi.

Gilbert Bodart a publicat recent mesaje ciudate pe contul său de Facebook. Fostul goalkeeper şi-a anunţat clar dorinţa de a se sinucide. "Pot spune că sunt la sfârşit, ultimele mele ore, nu mai pot suporta viaţa asta de rahat", a scris el, potrivit Agerpres.

Gilbert Bodart, care a avut 12 selecţii pentru "diavolii roşii", a disputat 449 de meciuri pentru Standard între 1981 şi 1996. De două ori campion al Belgiei cu formaţia din Liege, în 1982 şi 1983, el a jucat şi în Franţa, la Bordeaux.

Bodart a fost coechipier cu fotbalistul român Mircea Rednic la gruparea valonă în anii 1990.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!