Fostul număr 4 ATP, născut în Kiev, Andrei Medvedev i s-a alăturat lui Sergiy Stakhovsky în rezistența ucraineană

Andrei Medvedev Armata Ucraineana razboi ucraina rusia Sergiy Stakhovsky Tenis ATP Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 10:30
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 10:31

Foștii tenismeni ucraineni Andryi Medvedev și Sergiy Stakhovsky s-au înrolat în armata ucraineană pentru a apăra țara de ocupanții ruși. 

Andrei Medvedev s-a înrolat în armata ucraineană și va lupta, alături de Sergiy Stakhovsky pentru a proteja capitala Ucrainei, Kiev, de atacurile invadatorilor ruși. 

Retras din lumea bună a tenisului în 2001 cu 11 titluri ATP și o finală de Roland Garros în palmares, Andrei Medvedev s-a întâlnit cu jucătorul de curând retras din tenis, Sergiy Stakhovsky.

Ucraineanul Andrei Medvedev a pierdut finala Roland Garros 1999 în fața americanului Andre Agassi

În imaginea publicată de Sergiy Stakhovsky pe Instagram, cei doi foști jucători găsesc puterea să zâmbească, în ciuda atacurilor criminale întreprinse de armata rusească pe teritoriul țării natale.

Sergiy Stakhovsky poate fi observat fiind echipat cum se cuvine, purtând la piept arma prin care vrea să contribuie la rezistența ucraineană. 

„Legenda mondială a tenisului, Andrei Medvedev rămâne în Kiev și e pregătit să întâlnească inamicul. Sunt incredibil de fericit să îl văd pe căpitanul naționalei ucrainene de tenis, Andriy Medvedev. Patriot al Ucrainei,” a scris Sergiy Stakhovsky pe Instagram.

Printre hashtag-urile folosite de Sergiy Stakhovsky în încheierea postării se numără #SlavăUcrainei și #Împreună. 

16 martie este a 21-a zi a războiului ruso-ucrainean, izbucnit în data de 24 februarie, la ordinul președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!