Floyd Mayweather are avion privat în valoare de 50 milioane dolari. Imagini spectaculoase cu aeronava inscripționată cu numele său

Floyd Mayweather avion Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iunie 2023, 11:25
Data actualizarii: Vineri 09 Iunie 2023, 11:47

Floyd Mayweather este unul dintre cei mai consacrați boxeri din industrie, iar de-a lungul carierei a reușit să obțină sume fabuloase de bani.

Intitulat "Money", Floyd Mayweather este unul dintre cei mai bogați sportivi din lume. Potrivit Celebrity Net Worth, boxerul are o avere estimată la 730 milioane de dolari și câștiguri în valoare de peste un miliard, motiv pentru care își permite să facă anumite achiziții costisitoare.

Una dintre acestea este avionul privat evaluat la 50 milioane dolari, care are inscripționat numele său pe el și care are incluse diverse dotări exclusiviste, precum telefon prin satelit. Aeronava a fost achiziționată în 2018, cadou de ziua sa.

Cât cere Floyd Mayweather pe o luptă

Recent, Marca a publicat un material în care a dezvăluit suma pe care Floyd Mayweather a cerut-o pentru un singur meci de box. Nu este mică deloc, 200 milioane de euro a cerut americanul pentru a reveni în ring, după ce s-a retras din activitatea sportivă.

Floyd Mayweather a avut o declarație "marcă înregistrată", spunând că industria o să continuă să-l plătească pentru că este în sine o imagine.

„Încă se vorbește despre mine nonstop, nici măcar nu mă mai lupt și continuă să mă plătească. Tot ce fac e să jefuiesc banca și ei continuă să mă plătească.

Ghiciți ce, cel mai puțin pentru care mă voi lupta va fi 200 milioane. Încă odată, nimeni nu mă poate opri, voi nu mă puteți opri”, a spus boxerul, potrivit sursei anterior menționate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!