Mike Tyson avion bataie Box Box

VIDEO Mike Tyson, prima declarație după ce a bătut un pasager în avion! Ce l-a făcut pe „Iron Mike” să pornească „avalanșa” de pumni 

Mike Tyson a vorbit după ce a lovit un pasager în avion. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 16:03
Data actualizarii: Marti 24 Mai 2022, 16:15

Recent, Mike Tyson (55 ani) a mai avut o ieșire necontrolată în decor. Filmulețul cu fostul campion mondial la categoria grea când lovește un pasager a devenit viral. 

În primă fază, tânărul era entuziasmat că o să călătorească în spatele lui Mike Tyson. Doar că, la scurt timp, euforia s-a soldat cu violență. Fostul pugilist nu a mai acceptat să fie agasat de către pasager și a fost surprins în timp ce-i administra pumn după pumn. 

Mike Tyson: „Am făcut poze cu măscăriciul ăsta!” 

„Mi-au zis că nu voi fi acuzat. Mă hărțuia, am făcut poze cu măscăriciul ăsta. Nu ar trebui să zbor cu avioane publice. Soția mea mă ceartă mereu că zbor în felul ăsta. Problema e că atunci când ajungi într-un conflict de genul ăsta este o situație din care ai numai de pierdut”, a precizat Mike Tyson în podcastul său. 

Când au aterizat, cei doi au fost chemați la interogatoriu de către autorități. Pentru că a fost provocat înainte de a-l lovi pe tânăr, și acesta se afla în stare de ebrietate, fostul campion mondial a fost iertat de către polițiști.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!