GALERIE FOTO Fiica lui Pep Guardiola, mesaj acid după calificarea lui City în finala Champions League. Ce a postat frumoasa Maria

Maria Guardiola Champions League finala champions league Manchester City Pep Guardiola Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Mai 2023, 18:46
Data actualizarii: Joi 18 Mai 2023, 19:08

Manchester City va juca a doua finală în Champions League, după ce a învins-o pe Real Madrid, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 4-0 (2-0), pe teren propriu, în manşa secundă a semifinalelor.

Manchester City şi-a reconfirmat forţa pe teren propriu, dovedită anterior cu RB Leipzig (7-0) şi Bayern Munchen (3-0) în fazele eliminatorii ale competiţiei, după 1-1 în meciul tur, de pe ''Santiago Bernabeu''.

Bernardo Silva (23, 37), Eder Militao (autogol, 76) şi Julian Alvarez (90+1) au înscris în victoria echipei antrenate de Pep Guardiola, care va juca a doua finală de Champions League, urmând să o înfrunte pe Inter Milano.

Reacția fiicei lui Pep Guardiola după Manchester City - Real Madrid 4-0
 

Maria Guardiola a fost prezentă pe stadion la meciul pe care liderul din Premier League l-a câștigat în fața galacticilor și nu a ratat ocazia de a-și felicita tatăl pentru performanța realizată.

"Încă o demonstrație de fotbal a geniului lui Pep Guardiola. Atât de mândră. Te iubesc", a scris Maria Guardiola, pe InstaStory.

Agenția de modelling, Premier Models, a anunțat oficial că frumoasa Maria Guardiola, în vârstă de 22 de ani, s-a alăturat echipei Digital Creative din cadrul companiei. 

Influencerița de doar 22 de ani mai are doi frați: Marius Guardiola (20 de ani) și o soră mult mai mică, Valentina. Mama sa, Cristina Serra, s-a căsătorit cu Pep Guardiola în 2014, după 27 de ani după ce s-a cunoscut cu celebrul antrenor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!