Fiica lui Pele, Kelly Nascimento, mesaj înduioșător pentru tatăl ei

Pele Kelly Nascimento pele a murit Stiri
Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 23:31
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 23:29

Legendarul fotbalist s-a stins din viață la 82 de ani.

Pele a fost diagnosticat în 2021 cu cancer la colon, iar din data de 29 noiembrie a fost internat la Spitalul „Albert Einstein” din Sao Paolo. A părăsit lumea o lună mai târziu, pe 29 decembrie, lăsând milioane de fani cu inimile frânte.

Fiica lui Pele, Kelly Nascimento, mesaj înduioșător pentru tatăl ei

  • Legendarul fotbalist a lăsat în urmă șapte copii: Edinho, Sandra, Joshua, Celeste, Kelly, Flavia și Jennifer

După moartea tatălui ei, Kelly Nascimento a scris pe rețelele social media un mesaj emoționant pentru fostul omul care, pe lângă faptul că a fost un fotbalist extraordinar, care a adus trei Cupe Mondiale pentru naționala Selecao, a fost și ministrul sportului în Brazilia.

„Tot ceea ce suntem este datorită ție. Te iubim infinit. Odihnește-te în pace”, a scris Kely Nascimento pe Instagram, mesaj urmat de trei emoji-uri cu inimi frânte.

Cariera fabuloasă a singurului fotbalist cu trei Cupe Mondiale 

Pele și-a început cariera la echipa de juniori a lui Santos și acolo a crescut, scriind istoria fotbalului în tricoul grupării braziliene din 1956 până în 1975, când s-a transferat la NY Cosmos, de unde s-a și retras, doi ani mai târziu. 

În ciuda faptului că nu a jucat niciodată în Europa, Pele este considerat ca fiind unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Cel mai prolific marcator al naționalei Braziliei și al lui Santos a impresionat prin „grația” pe care o arăta pe teren și mișcările fascinante.

Pele a dus naționala Braziliei pe cele mai înalte culmi, fiind și singurul fotbalist din lume care a reușit să câștige trei Campionate Mondiale, în 1958, 1962 și 1970.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!