Fetele lui Pele au venit cu noi lămuriri în cazul legendei Braziliei: „A avut Covid! Nu e pe îngrijire paliativă!” 

Pele Brazilia Kely Nascimento Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 14:28
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 14:29

Pele (82 ani) a fost internat recent în spital, iar vestea i-a îngrijorat pe fanii săi, în contextul în care s-a scris că starea sa nu e bună. 

Presa din Brazilia dădea vestea șocantă în urmă cu câteva zile, conform căreia Pele, care a fost diagnosticat în 2021 cu cancer de colon, nu mai răspunde la chimioterapie și a fost trecut pe îngrijire paliativă. În cazul legendei braziliene au existat diverse informații conform cărora starea sa s-ar fi înrăutățit, iar lumea fotbalului a reacționat cu mesaje de sprijin. 

Deși brazilienii au scris că Pele ar fi în stadiu terminal, fetele fostului jucător au negat informațile apărute, venind cu noi detalii legate de starea tatălui lor. 

Fetele legendarului Pele explică starea în care se află fostul fotbalist 

Aflat în plin tratament pentru cancer de colon, Pele s-a infectat cu Covid-19 recent și de acolo a dezvoltat o infecție pulmonară, care a dus la spitalizarea sa, după cum a dezvăluit Kely Nascimento, fiica acestuia. 

„În urmă cu trei săptămâni a luat Covid. El este vaccinat cu toate vaccinurile, însă din cauza medicamentelor și de la chimioterapie este fragil, astfel că a dezvoltat o infecție pulmonară, de aceea a fost la spital”, a spus Kely conform sport.es

Flavia Arantes a vorbit și ea despre starea tatălui său, negând informațiile apărute: „Nu este la Terapie Intensivă. Se află într-o cameră normală, nu se află supus niciunui risc. Se află sub tratament. 

E incorect să înceapă să se vorbească despre el că ar fi în stadiu terminal, la îngrijire paliativă. Nu este”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!