GALERIE FOTO Familia lui Pele s-a strâns la spitalul în care este internat brazilianul: "Nu plec, nimeni nu mă va scoate de aici"

Pele Brazilia Edson Nascimento Flavia Nascimento Kely Nascimento Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 09:10
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 09:09

Membrii familiei lui Pele s-au reunit la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde se află fostul mare fotbalist brazilian, în vârstă de 82 de ani, de la sfârşitul lunii noiembrie.

Kely Nascimento a postat, duminică dimineaţă, în ziua de Crăciun, o fotografie cu familia lui Pele adunată la Spitalul Albert Einstein, unde Regele fotbalului este internat pentru tratamentul cancerului de colon.

Familia lui Pele s-a strâns la spitalul în care este internat brazilianul

"Aproape toţi. Crăciun fericit. Recunoştinţă, dragoste, unitate, familie. Esenţa Crăciunului. Vă mulţumim tuturor pentru toată dragostea şi lumina pe care o trimiteţi. În această viaţă nebună şi uimitoare, nu aş fi nimic fără ei. Astăzi şi mereu, Crăciun fericit”, a scris ea, potrivit News.ro.

În fotografie sunt: ​​Marcia Aoki, soţia lui Pelé; fiicele: Kely Nascimento, Flavia Nascimento şi Gemima McMahom; fiul, Edson Nascimento, mai cunoscut sub numele de Edinho; si nepoatele: Sophia, Celeste si Stephany.

Cancerul lui Pele a avansat

Medicii au afirmat săptămâna aceasta că boala de cancer a lui Pelé a avansat, adăugând că fostul fotbalist a fost tratat pentru ”disfuncţii renale şi cardiace”. De atunci nu au mai fost publicate declaraţii ale spitalului.

Edson Cholbi Nascimento, unul dintre fiii lui Pele cunoscut sub numele de Edinho, a sosit sâmbătă, la o zi după ce a susţinut o conferinţă de presă pentru a nega că îşi va vizita tatăl la spital. Edinho, care lucrează pentru un club de fotbal din sudul Braziliei, spusese atunci că numai medicii îl pot ajuta pe tatăl său.

„El [Edson] este aici”, a spus Kely Nascimento, una dintre fiicele lui Pele, într-o postare pe Instagram, cu o fotografie în care o arată stând lângă Edinho şi doi dintre copiii lui la spital. „Nu plec, nimeni nu mă va scoate de aici.”

Câteva ore mai târziu, Edinho, un fost portar al lui Santos, a postat o poză care arată mâna lui ţinând-o pecea a tatălui său. „Tata... puterea mea este a ta”, a spus fiul lui Pelé.

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut la nivel mondial sub numele de Pele, a avut o tumoare de colon extirpată în septembrie 2021. Nici familia sa, nici spitalul nu au spus dacă s-a răspândit la alte organe.

Kely Nascimento şi sora ei Flavia Arantes do Nascimento şi-au folosit canalele de socializare vineri seara pentru a posta o fotografie nedatată cu Pelé care se pare că o ţine pe Kely cu o mână în timp ce stătea întins pe patul de spital, iar Flavia dormea ​​pe o canapea. „Continuăm să fim aici, în această luptă şi cu credinţă. Încă o noapte împreună”, a scris Kely Nascimento.

Familia lui Pele a negat luna aceasta  informaţiile conform cărora chimioterapia lui Pele nu a funcţionat şi că ar beneficia de îngrijiri paliative.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!