Pele Brazilia pele spital Fotbal extern

NEWS ALERT Pele, mesaj de pe patul de spital: „Mulțumesc mult pentru tot”

Pele se află în spital de câteva zile, dar starea sa s-a agravat sâmbătă.

Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 00:00
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 23:59

Fostul jucător nu a mai răspuns la chimioterapie și a fost trecut la îngrijire paliativă, potrivit informațiilor venite din presa braziliană - MAI MULTE DETALII AICI.

Pele a revenit cu un nou mesaj pe rețelele social media, evidențiind faptul că se află într-o stare bună și că toată susținerea pe care o primește în această perioadă grea îl ține energic.


„Prietenii mei, vreau să vă mențineți calmi și pozitivi. Sunt puternic cu multă speranță. Continui să iau tratamentul ca de fiecare dată. Vreau să mulțumesc întregului medical și echipei de asistențe pentru îngrijirea pe care mi-au oferit-o.

Am multă încredere în Dumnezeu și fiecare mesaj de iubire primit de la voi, din toată lumea, mă ține plin de energie. Și uitați-vă la Brazilia la Campionatul Mondial, de asemenea!

Mulțumesc mult pentru tot”, a scris Pele pe Instagram.

Pele, trecut pe îngrijire paliativă

Din informațiile oferite de presa din Brazilia, tratamentul i-a fost suspendat, iar fostul jucător a fost trecut pe îngrijire paliativă, un tratament ce ameliorează durerile unei boli dificile, fără însă să vindece ceva. 

Pele primește îngrijiri pentru a fi cât mai confortabil, astfel încât durerea să îi fie ameliorată, dar și problemele de respirație pe care le are. Spitalul a postat un comunicat în care nota că Pele a fost diagnosticat cu o infecție respiratorie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!