FABULOS! Asta il asteapta pe Rusescu daca rupe plasele in Spania: transfer de 28 de mil, contract de 4,5 mil de la seici! Afacerea BOMBA care distruge ORICE record pentru Romania

Raul Rusescu Sevilla Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Iulie 2013, 11:25
Data actualizarii: Joi 18 Iulie 2013, 11:26
►Macedonia URLA! Marti se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

Raul se va lupta in noul sezon pentru un post de titular in atacul Sevillei cu Bacca si Kevin Gameiro, dar n-are nicio emotie. Si la Steaua a pornit cu sanse minime de a prinde 11-le ideal, insa a cucerit loja, banca tehnica si tribuna in doar cateva luni!

Rusescu viseaza ca scenariul sa se repete si in Primera Division. Chiar daca va trebui sa faca fata unei concurente importante, atacantul roman e pregatit sa straluceasca. Va scapa de kilogramele in plus dupa dieta prescrisa de club si are de gand sa-l impresioneze pe antrenorul Emery in testele dinaintea startului de campionat. Adus cu doar 2,2 milioane de euro de la Steaua, Rusescu trebuie sa fie noul Negredo al Sevillei. Presedintele Del Nido e sigur ca a dat lovitura cu afacerea reusita acum o luna la Bucuresti. Daca va urma acelasi traseu ca si fostul atacant de la filiala lui Real Madrid, Rusescu are toate sansele sa bata toate recordurile pentru Romania in viitorul apropiat!

Adus in 2009 pe Ramon Sanchez Pizjuan de la Real Madrid, Negredo a marcat de 14 ori in toate competitiile in primul sau sezon ca jucator al Sevillei. Au urmat apoi 26 si, din nou, 14 goluri, pentru ca 2012-2013 sa fie de vis! Negredo a punctat de 31 de ori in 42 de aparitii si i-a facut pe seicii de la City sa fuga cu milioanele din cont dupa el. Campioana Angliei din 2012 a platit 28 de milioane de euro pentru a-l cumpara si i-a oferit un salariu fabulos, de 4,5 milioane de euro anual, pentru a-l convinge sa uite de confortul din Primera Division pentru o provocare uriasa!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!