FOTO Diana Munteanu, istorisiri din cariera lui Claudiu Niculescu. "Nemții au vrut să știe dacă are soție, dacă are viață liniștită"

Diana Munteanu Claudiu Niculescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 20:16
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:17

Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu, a povestit un episod important despre viața alături de actualul antrenor al Concordiei Chiajna.

Niculescu s-a consacrat la Universitatea Craiova și și-a făcut un nume în fotbal la Dinamo, formație unde a fost adulat de fani datorită execuțiilor sale de clasă. Povestea cum a învățat să execute loviturile libere de la Dorin Mateuț, pe când fostul mare mijlocaș era secundul lui Ioan Andone, iar felul în care se sacrifica pe teren i-a făcut pe fani să-l aprecieze enorm.

Diana Munteanu, fosta sa parteneră de viață, a povestit recent cum șefii de la Duisburg, formație la care Clau-Gol s-a transferat de la Dinamo, l-au monitorizat în detaliu. 

  • Diana Munteanu

”Când a semnat Claudiu în Germania, nemții au vrut să știe dacă are soție, dacă are viață liniștită. Pentru ei e foarte important ca omul ăla să aibă liniște. Au zis: ’Vii cu ea aici, te muți cu ea aici’.

Eu în perioada aia filmam ’Conferința de presă’, veneam o dată pe lună, filmam patru ediții și plecam înapoi. Asta am făcut jumătate de an la Duisburg, jumătate de an în Cipru”, a povestit Diana Munteanu, potrivit as.ro, cu referire și la cariera lui Niculescu la Omonia Nicosia (2009-2010).

La Duisburg, Claudiu Niculescu a jucat 17 meciuri și a marcat patru goluri. 

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2007 până în 2014, iar nași le-au fost Cristi și Mihaela Borcea. Cei doi au împreună un băiat, pe David Niculescu, care pare să-i calce pe urme tatălui. 

"Viața echilibrată și sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufletești sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred ca trebuie să existe un echilibru în toate", povestea Diana Munteanu, în trecut, pentru csid.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!