Stiri

FOTO Diana Munteanu, istorisiri din cariera lui Claudiu Niculescu. "Nemții au vrut să știe dacă are soție, dacă are viață liniștită"

Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu, a povestit un episod important despre viața alături de actualul antrenor al Concordiei Chiajna.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 20:16
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:17

Niculescu s-a consacrat la Universitatea Craiova și și-a făcut un nume în fotbal la Dinamo, formație unde a fost adulat de fani datorită execuțiilor sale de clasă. Povestea cum a învățat să execute loviturile libere de la Dorin Mateuț, pe când fostul mare mijlocaș era secundul lui Ioan Andone, iar felul în care se sacrifica pe teren i-a făcut pe fani să-l aprecieze enorm.

Diana Munteanu, fosta sa parteneră de viață, a povestit recent cum șefii de la Duisburg, formație la care Clau-Gol s-a transferat de la Dinamo, l-au monitorizat în detaliu. 

  • Diana Munteanu

”Când a semnat Claudiu în Germania, nemții au vrut să știe dacă are soție, dacă are viață liniștită. Pentru ei e foarte important ca omul ăla să aibă liniște. Au zis: ’Vii cu ea aici, te muți cu ea aici’.

Eu în perioada aia filmam ’Conferința de presă’, veneam o dată pe lună, filmam patru ediții și plecam înapoi. Asta am făcut jumătate de an la Duisburg, jumătate de an în Cipru”, a povestit Diana Munteanu, potrivit as.ro, cu referire și la cariera lui Niculescu la Omonia Nicosia (2009-2010).

La Duisburg, Claudiu Niculescu a jucat 17 meciuri și a marcat patru goluri. 

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2007 până în 2014, iar nași le-au fost Cristi și Mihaela Borcea. Cei doi au împreună un băiat, pe David Niculescu, care pare să-i calce pe urme tatălui. 

"Viața echilibrată și sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufletești sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred ca trebuie să existe un echilibru în toate", povestea Diana Munteanu, în trecut, pentru csid.ro.

Modifică setările cookies