Diana Munteanu, aparitie spectaculoasa in costum de baie. Fosta sotie a lui Claudiu Niculescu arata extraordinar la 42 de ani

Diana Munteanu Claudiu Niculescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iunie 2021, 11:31
Data actualizarii: Duminica 20 Iunie 2021, 11:33

La 42 de ani, Diana Munteanu se afla intr-o forma fizica de invidiat. 

Fosta sotie a lui Claudiu Niculescu este adepta unui stil de viata sanatos, in care imbina activitatea fizica cu o alimentatie echilibrata, motiv pentru care se mandreste cu o silueta spectaculoasa. 

De curand, Diana Munteanu a publicat pe contul de Instagram o fotografie in care apare imbracata intr-un costum de baie minuscul, care i-a pus in valoare fizicul perfect tonifiat.

Reactia admiratorilor sai nu a intarziat sa apara, iar miile de like-uri si mesajele de apreciere nu s-au lasat asteptate. 

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au fost casatoriti timp de sapte ani, din 2007 pana in 2014, iar nasi le-au fost Cristi si Mihaela Borcea. Cei doi au impreuna un baiat, pe David Niculescu, care pare sa ii calce pe urme tatalui sau.

"Viata echilibrata si sanatoasa pe care o duc, plus implinirile sufletesti sunt factorii care m-au pastrat in forma in care sunt acum. Cred ca trebuie sa existe un echilibru in toate", a declarat Diana Munteanu, pentru csid.ro.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Instagram Diana Munteanu 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!