Liga 2

Vali Lazăr e liber de contract! Claudiu Niculescu nu l-a mai vrut la Chiajna. Primele declarații

Valentin Lazăr (32 de ani) este liber de contract, după ce semnase cu cei de la Concordia Chiajna, acolo unde a fost antrenat de Claudiu Niculescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 19:18
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 19:21

Fostul mijlocaș dinamovist a explicat că decizia rezilierii a aparținut celor din staff-ul tehnic. Lazăr nu va sta mult timp fără echipă. Susține că are deja discuții cu echipe din zona Golfului, acolo unde a mai evoluat.

Vali Lazăr a plecat de la Concordia Chiajna

”Da, sunt liber de contract. A fost o reziliere amiabilă. Sper ca echipa să promoveze, nu sunt supărat pe nimeni. Le doresc tot binele din lume. A fost alegerea mea să mă duc la Chiajna, în vară, pentru că îmi doream să rămân aproape de Ploiești, unde locuiesc. L-am sunat pe președintele Cristi Tănase și a fost de acord, împreună cu stafful tehnic, să vin la Chiajna.

Acum, decizia de a părăsi echipa a fost doar a staffului tehnic. Am ceva discuții în Golf deja, m-au contact oamenii cu care am lucrat înainte, dar nu aș refuza nici o ofertă din România. Sunt în formă fizică bună, aștept să treacă Anul Nou ca să văd în ce direcție o iau”, a spus Lazăr, citat de Liga2.ro.

Lazăr a mai jucat în Qatar, la echipe precum Al-Sailiya, AlKharaitiyat sau Al-Shahania. Mijlocașul a mai jucat și în Turcia, pentru Umreniyespor.

150.000 de euro este cota de piață a lui Vali Lazăr, care semnase cu Concordia Chiajna un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Modifică setările cookies