Vali Lazar Claudiu Niculescu Concordia Chiajna Liga 2 Valentin Lazăr la Concordia Chiajna

Vali Lazăr e liber de contract! Claudiu Niculescu nu l-a mai vrut la Chiajna. Primele declarații

Valentin Lazăr (32 de ani) este liber de contract, după ce semnase cu cei de la Concordia Chiajna, acolo unde a fost antrenat de Claudiu Niculescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 19:18
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 19:21

Fostul mijlocaș dinamovist a explicat că decizia rezilierii a aparținut celor din staff-ul tehnic. Lazăr nu va sta mult timp fără echipă. Susține că are deja discuții cu echipe din zona Golfului, acolo unde a mai evoluat.

Vali Lazăr a plecat de la Concordia Chiajna

”Da, sunt liber de contract. A fost o reziliere amiabilă. Sper ca echipa să promoveze, nu sunt supărat pe nimeni. Le doresc tot binele din lume. A fost alegerea mea să mă duc la Chiajna, în vară, pentru că îmi doream să rămân aproape de Ploiești, unde locuiesc. L-am sunat pe președintele Cristi Tănase și a fost de acord, împreună cu stafful tehnic, să vin la Chiajna.

Acum, decizia de a părăsi echipa a fost doar a staffului tehnic. Am ceva discuții în Golf deja, m-au contact oamenii cu care am lucrat înainte, dar nu aș refuza nici o ofertă din România. Sunt în formă fizică bună, aștept să treacă Anul Nou ca să văd în ce direcție o iau”, a spus Lazăr, citat de Liga2.ro.

Lazăr a mai jucat în Qatar, la echipe precum Al-Sailiya, AlKharaitiyat sau Al-Shahania. Mijlocașul a mai jucat și în Turcia, pentru Umreniyespor.

150.000 de euro este cota de piață a lui Vali Lazăr, care semnase cu Concordia Chiajna un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!