Fiul lui Claudiu Niculescu si al Dianei Munteanu a implinit 12 ani. David calca pe urmele tatalui: "Multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a dat"

Diana Munteanu Claudiu Niculescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Iunie 2021, 15:12
Data actualizarii: Vineri 25 Iunie 2021, 16:32

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar despartirea lor a fost intens mediatizata. 

Cei doi au fost casatoriti timp de sapte ani, din 2007 pana in 2014, iar nasi le-au fost Cristi si Mihaela Borcea. Cei doi au impreuna un baiat, pe David Niculescu, care pare sa ii calce pe urme tatalui sau.

David a implinit 12 ani, ocazie cu care vedeta a postat o fotorafie cu baiatul, alaturi de un mesaj prin care i-a transmis un mesaj emotionant: "Astazi este numai despre tine! Te iubesc si multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a dat! Happy 12, David♥️".

David pare sa calce pe urmele tatalui sau si practica fotbalul, iar Diana Munteanu se mandreste cu abilitatile sportive ale baiatului. De altfel, adepta a unui stil de viata sanatos, vedeta face sport alaturi de fiul ei, dovada fiind postarile de pe retelele de socializare.

Vezi mai multe IMAGINI in GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Instagram Diana Munteanu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!