Dezvaluiri SOCANTE in cazul mortii lui George Floyd! Ce spune raportul autopsiei 

George Floyd Minnesota Statele Unite ale Americii Stiri Dezvaluiri SOCANTE in cazul mortii lui George Floyd! Ce spune raportul autopsiei
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2020, 12:18
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2020, 12:19

Moartea lui George Floyd aflat in mainile politiei din Minneapolis a declansat un adevarat haos in Statele Unite ale Americii. 

Imaginile cu George Floyd au infuriat intreaga planeta, dupa ce barbatul s-a stins din viata in urma unei arestari facute de politisti in Statele Unite. Toata scena a fost filmata, iar barbatul a fost imobilizat de politisti si pus la pamant. 

Pe filmare, unul dintre politisti sta cu genunchiul pe gatul barbatului care implora pentru aer, din cauza ca nu mai putea respira. La scurt timp, Floyd moare pe sosea, iar medicii din ambulanta nu au putut face nimic sa il salveze. 

Toata situatia a creat un adevarat razboi in SUA, acolo unde au inceput protestele si manifestatii impotriva rasismului, pentru ca politistii sa fie pedepsiti pentru crima comisa.

Desi s-a crezut ca barbatul a murit prin asfixiere, raportul autopsiei vine cu o ipoteza socanta, conform CNN. 

"Autopsia nu a aratat probe fizice care sa sustina diagnosticul de asfixiere traumatica sau strangulare. Domnul Floyd avea conditii medicale anterioare, inclusiv o boala la artera coronara si hipertensiune arteriala. 

Combinatia acestor efecte cu faptul ca domnul Floyd a fost retinut de politie, cu conditia medicala din trecut si prezenta potentialelor substante toxice in organismul sau ar fi putut contribui la moartea acestuia", spune raportul de autopsie. 

Cu toate astea, cauza mortii nu a fost identificata inca, insa se vor face analize private care vor determina acest lucru. 

Politistul care isi pusese genunchiul pe gatul lui Floyd, Derek Chauvin a fost arestat vinerea trecuta, dupa cum a confirmat Departamentul de Securitate din Minnesota. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!