Dani Alves, 'îngropat' de un tatuaj! Desenul care a dat de gol declarațiile diferite ale brazilianului 

Dani Alves Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 09:04
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 09:14

Dani Alves (39 ani) are mari probleme cu legea, fiind acuzat de agresiune sexuală. 

Fostul jucător al Barcelonei se află în arest de luni, fiind acuzat că a abuzat sexual o tânără de 23 de ani, într-o discotecă din capitala Cataluniei. Victima a declarat în fața autorităților că a fost închisă în baia uneia dintre sălile VIP a clubului, iar acolo au avut loc presupusele abuzuri. 

În timpul mărturiilor, victima a descris cu acuratețe tatuajul cu formă de semilună de pe abdomen și cel din zona genitală a jucătorului, văzut în momentul în care ar fi fost obligată să îi facă sex oral. Tatuajul ar avea un rol important în anchetă. 

Dani Alves, dat de gol de tatuajul său 

Conform sport.es, tatuajul este fundamental în anchetă, judecătoarea întrebându-l pe Dani Alves despre desenele de pe corp. Ziarul El Mundo informează că versiunea brazilianului e că el stătea așezat pe vasul de toaeltă și că tânăra s-ar fi aruncat asupra lui. 

Însă, conform versiunii sale, din poziția în care se afla, fata nu ar fi putut vedea tatuajul, care ar fi fost acoperit astfel de cămașa pe care Dani Alves o purta. Astfel, argumentul tatuajului, dar și filmările de pe camerele de securitate de la local și declarațiile victimei au dus la decizia judecătoarei de a cere închiderea provizorie a jucătorului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!