Victima lui Dani Alves, dezvăluiri incredibile din seara atacului: "Am rezistat până la un punct, dar era mult mai puternic"

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 17:19
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 17:30

Dani Alves a trimis la închisoare, în Barcelona, în cadrul unei anchete pentru agresiune sexuală.

Pe 10 ianuarie, un tribunal din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat de atingeri nepotrivite în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

Reclamanta, care petrecea la clubul amintit alături de câţiva prieteni, a declarat poliţiei că fotbalistul brazilian a atins-o pe sub lenjeria intimă fără consimţământul ei. Însoţită de prietenii ei, femeia a raportat cele întâmplate personalului de securitate al clubului de noapte, care a activat protocolul relevant în aceste cazuri şi a sesizat poliţia catalană.

Noi dezvăluiri ale victimei lui Dani Alves

Publicația iberică El Periodico a publicat informații noi despre dezvăluirile făcute de victima agresiunii sexuale a lui Dani Alves.

Potrivit declarațiilor făcute de femeie, ea și câțiva prieteni au fost invitați de fotbalist și un alt amic la o masă VIP din respectiva locație.

"Alves a început imediat să firltreze cu noi, a încercat să ne atingă. Nu am știut unde mă duce, am crezut că este o altă zonă VIP. Mi-a spus lucruri la ureche, dar nu am înțeles pentru că erau în portugheză. Am rezistat până la un punct, dar era mult mai puternic", se arată în material.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!