FOTO Datorii uriașe înregistrate de un dublu campion mondial! Obligat de instanță să-și vândă vila de lux sub prețul pieței

Cafu nationala Braziliei Stiri Cafu | Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Decembrie 2023, 15:31
Data actualizarii: Duminica 10 Decembrie 2023, 15:36

Legendarul fotbalist brazilian și dublu campion mondial, Cafu, se confruntă cu o criză financiară majoră, care l-a obligat să-și vândă sub prețul pieței vila de lux.

Reședința sa din cartierul Alphaville din Sao Paulo, evaluată la 7,5 milioane de euro, a fost cedată pentru doar pentru 4,7 milioane de euro, ceea ce i-a provocat fostului căpitan al echipei naționale a Braziliei o pierdere de câteva milioane de euro.

Vila impresionantă include șase apartamente, o piscină, un teren de fotbal, o sală de cinema, săli de joc și saune. Cu toate acestea, datorită situației financiare dificile, legendarul fotbalist a fost nevoit să vândă proprietatea cu mult sub valoarea sa reală.

  • Cafu | Getty Images

„De pretutindeni aud că sunt în dificultate. Nu neg faptul că am probleme financiare, dar nu sunt înfrânt. Sunt îndatorat, dar așa cum se întâmplă cu orice altceva, și această situație se va rezolva cumva. Lucrez la asta și sunt hotărât”, a spus legenda braziliană ajunsă la 53 de ani.

Potrivit informațiilor venite din Brazilia, Cafu a ajuns în această situație din cauza eșecului companiei sale, Capi Penta, pe care a fondat-o în 2004 împreună cu soția sa, Regina, cu scopul de a gestiona carierele sportivilor.

Cafu, adus în pragul colapsului de un prieten

Totuși, fostul fotbalist susține că nu din cauza Capi Penta ar avea dificultăți vinanciare, ci că decăderea sa a început în momentul în care a încercat să ajute un om de afaceri din Sao Paulo.

„I-am dat dreptul să folosească numele și imaginea mea, dar el a abuzat de asta. I-am acordat încredere, îl consideram prieten, dar în final m-a adus în datorii”, a explicat Cafu.

Fostul fundaș a încercat să evite pierderea vilei de lux, susținând că locuiește acolo cu familia sa și intenționează să-și achite datoriile prin vânzarea altor proprietăți. Cu toate acestea, instanța i-a respins propunerea și i-a acordat 45 de zile lucrătoare să părăsească locuința.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!