Dani Alves primește o nouă lovitură! Anunțul făcut de soția sa, la două luni după ce a fost acuzat de viol

Dani Alves agresiune sexuala Joana Sanz Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 16:52
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 16:58

Joana Sanz a confirmat divorțul de Dani Alves, prin intermediul unei postări pe contul de Instagram.

Acuzat de viol, Dani Alves este în arest preventiv în Spania de aproape două luni, recursul său fiind respins de către tribunalul din Barcelona, din cauza "unui risc ridicat de a părăsi ţara".

Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

Joana Sanz divorțează de Dani Alves
 

De când a ajuns în arest s-a speculat mult despre relația dintre cei doi, iar modelul a hotărât să pună capăt presiunii media din această perioadă. 

"Sunt incredibilă. Pentru că muncesc foarte mult, sunt independentă, inteligentă, amuzantă, umană... atât de umană în ciuda dezastrului pe care l-ai cauzat, încă sunt de partea ta.

Am ales un partener de viață care este perfect în viziunea mea. A fost mereu alături de mine când am avut nevoie, m-a susținut în orice.

Este dificil de acceptat că această persoană mă poate distruge în mii de piese. Continui și voi continua să fiu... dar într-o altă manieră. Dar mă respect pe mine și valorez mult mai mult de atât", a scris Joana Sanz într-o scrisoare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!