Dani Alves agresiune sexuala Joana Sanz Stiri

Dani Alves primește o nouă lovitură! Anunțul făcut de soția sa, la două luni după ce a fost acuzat de viol

Joana Sanz a confirmat divorțul de Dani Alves, prin intermediul unei postări pe contul de Instagram.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 16:52
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 16:58

Acuzat de viol, Dani Alves este în arest preventiv în Spania de aproape două luni, recursul său fiind respins de către tribunalul din Barcelona, din cauza "unui risc ridicat de a părăsi ţara".

Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

Joana Sanz divorțează de Dani Alves
 

De când a ajuns în arest s-a speculat mult despre relația dintre cei doi, iar modelul a hotărât să pună capăt presiunii media din această perioadă. 

"Sunt incredibilă. Pentru că muncesc foarte mult, sunt independentă, inteligentă, amuzantă, umană... atât de umană în ciuda dezastrului pe care l-ai cauzat, încă sunt de partea ta.

Am ales un partener de viață care este perfect în viziunea mea. A fost mereu alături de mine când am avut nevoie, m-a susținut în orice.

Este dificil de acceptat că această persoană mă poate distruge în mii de piese. Continui și voi continua să fiu... dar într-o altă manieră. Dar mă respect pe mine și valorez mult mai mult de atât", a scris Joana Sanz într-o scrisoare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!