GALERIE FOTO Cristina Ich, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Alex Pițurcă: „A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă!” Singurul 'cadou' primit 

Cristina Ich Alex Piturca Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 14:31
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 15:06

Cristina Ich și Alex Pițurcă sunt împreună de mai bine de trei ani și au împreună un băiețel. 

Cristina este unul dintre cele mai apreciate modele din România, frumusețea ei fiind de-a dreptul răpitoare. Nu de puține ori, Cristina Ich a fost comparată cu Angelina Jolie. Modelul se află într-o relație tumultoasă, după cum a recunoscut chiar ea, cu fiul lui Victor Pițurcă, Alex Pițurcă, iar împreună au un băiețel, Noah, născut în octombrie 2019. 

Cristina Ich, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Alex Pițurcă 

Invitată recent în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă, Cristina a vorbit despre relația pe care o are cu fiul fostului selecționer, dezvăluind că au întâmpinat multe greutăți. Modelul a recunoscut că principala „problemă” dintre ei a plecat de la faptul că nu se cunoșteau atât de bine în momentul în care s-au îndrăgostit, iar băiețelul a fost cel care i-a ținut împreună în multe dintre momente. 

„Dacă nu-l aveam pe Noah (n.r. – băiatul celor doi) îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine. 

Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani. Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere. La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere”, a declarat Cristina Ich în cadrul podcast-ului. 

Singurul 'cadou' primit de Cristina Ich de la Alex Pițurcă: „Am doar inelul de logodnă!”

Influencerul a avut doar cuvinte frumoase de spus la adresa partenerului său, punctând că amândoi sunt persoane dificile. Totodată, Cristina a dezvăluit că singurul 'cadou' pe care l-a primit din partea lui Alex Pițurcă este inelul de logodnă. 

„El este un om extraordinar, este un om minunat. Un suflet de n-am văzut. Un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil. Iar noi semănăm extraordinar de mult! Doi oameni care sunt la fel s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască.

Oamenii se referă la Alexandru de zici că are 250 de kilograme cel puțin, un metru și-o măslină. Alex e un bărbat frumos, adică un bărbat de 1,90, arată incredibil la aproape 40 de ani. Și Alex vreun generos nu e. Cadouri de la el? De la el am inelul de logodnă și la revedere.

Nu e cadou, că trebuia să mi-l dea. Dacă se termină vreodată definitiv să-l ia una să vadă cu ce se alege. Dar eu vă invit de pe-acum. Eu apreciez că nu e un tâmpit să arunce cu banii în stânga și-n dreapta și nu mai știe de capul lui. El e foarte responsabil”, a adăugat modelul. 

Răspunsul Cristinei Ich când a fost întrebată dacă a fost înșelată de Alex Pițurcă 

Totodată, Cristina a fost întrebată de Radu Țibulcă dacă „a fost înșelată” de fiul fostului selecționer, având un răspuns tranșant. 

„Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine. Aflam în secunda doi! Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică. Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat. El era cât de cât cunoscut și i-am tocat fiecare articol în parte! Pentru bărbații de genul ăsta sigur va exista o femeie care să-l potolească

Am mai făcut bășcălie și-am spus că toți bărbații din viața mea m-au înșelat. Am zis la mișto! Ai impresia că sunt atât de proastă… Cum să fie o relație cu om care mă înșală de dimineață până seară? Dar ce-mi lipsește o mână, îmi lipsește un picior, n-am destul păr?!

Am banii mei, am casa mea! Alex nu m-a luat din drum, nu m-a găsit pe drum. Eram într-o situația financiară bună. Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, a explicat Cristina. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!