GALERIE FOTO Frumoasa Cristina Ich, fotografie de suflet alături de Alex Pițurcă și de fiul lor. "Realizezi ce e important în viață"

Cristina Ich Alex Piturca Stiri Cristina Ich
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 21:39
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 22:15

Cristina Ich e urmărită de peste 1.000.000 de persoane pe Instagram.

Cristina Ich (33 de ani), partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă (37 de ani), a publicat pe o rețea de socializare prima fotografie cu fiul lor, Noah Pițurcă. 

Influencer și actriță, Cristina Ich și fostul atacant de la Steaua trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Iar cea mai mare bogăție a cuplului e fiul lor, Noah. 

  • Cristina ICH

”Cu trecerea timpului, realizezi ce e important cu adevărat în viață!”, a scris Cristina, pe Instagram, ca descriere a fotografiei care înfățișează întreaga familie, într-un cadru relaxant, de vară. 

Alex Pițurcă a jucat în carieră la Steaua, Regensburg, Universitatea Craiova, CSKA Sofia și Pandurii Târgu Jiu. Într-un interviu acordat acum câțiva ani, Alex vorbea despre presiunea generată asupra sa de numele tatălui, câștigător al Cupei Campionilor Europeni și Supercupei Europei, dar și fost internațional cu șase goluri în 13 selecții pentru prima reprezentativă.

"Mi-a fost foarte greu la început. Acum m-am obișnuit cu asta și am încercat să nu mai aplec urechea la ceea ce se spune, pentru că am mai multă experiență. Nu mă mai afectează faptul că sunt comparat cu tata. Dar nu e normal să fiu comparat cu el, ci trebuie să fiu luat așa cum sunt eu. E foarte greu să-l pot egala, ca și performanțe, pe tata, să dau nu știu câte goluri, să iau Cupa Campionilor sau Supercupa și așa mai departe", afirma Alex Pițurcă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!