GALERIE FOTO Cristina Ich, moment de sinceritate: "Sunt un dezastru, credeți-mă!"

Cristina Ich Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 20:00
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 20:18

Cristina Ich (33 de ani), partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă (37 de ani), vorbește de la des spre foarte des despre viața sa, pe rețelele sociale.

E urmărită pe Instagram de 840.000 de urmăritori și abordează de multe ori subiecte din care a învățat lecții care o ajută uneori. În acest context, fotomodelul a vorbit și despre relațiile pe care le-a avut în condițiile în care mulți dintre urmăritori o întrebau, într-un live pe Instagram, despre deciziile luate în anumite momente ale vieții.

Cu o sinceritate debordantă, Cristina Ich susține că deține întotdeauna o mulțime de sfaturi pentru... apropiați.

„Sunt un spirit foarte liber, îmi place să fac ce vreau eu. Și știți cum e, într-o familie trebuie să fie relația închegată. Și atunci… eu nu prea știu cum să fac asta. E ok, pot să trăiesc cu asta. Sunt un dezastru, credeți-mă! Eu știu să dau sfaturi pe relații, dar eu, pentru mine, sunt un dezastru”, a spus Cristina Ich, potrivit fanatik.ro.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un fiu Noah. Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, a jucat în carieră la Steaua, Regensburg, Universitatea Craiova, CSKA Sofia și Pandurii Târgu Jiu. Într-un interviu acordat acum câțiva ani, Alex vorbea despre presiunea generată asupra sa de numele tatălui, câștigător al Cupei Campionilor Europeni și Supercupei Europei, dar și fost internațional cu șase goluri în 13 selecții pentru națională.

"Mi-a fost foarte greu la început. Acum m-am obișnuit cu asta și am încercat să nu mai aplec urechea la ceea ce se spune, pentru că am mai multă experiență. Nu mă mai afectează faptul că sunt comparat cu tata. Dar nu e normal să fiu comparat cu el, ci trebuie să fiu luat așa cum sunt eu. E foarte greu să-l pot egala, ca și performanțe, pe tata, să dau nu știu câte goluri, să iau Cupa Campionilor sau Supercupa și așa mai departe", afirma Alex Pițurcă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!