VIDEO Cristi Chivu a împlinit 41 de ani. Mesaj special de la clubul la care a făcut istorie

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 22:21
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 22:45

Cristi Chivu a împlinit 41 de ani, iar cei de la Inter Milano i-au transmis o urare specială pe site-ul oficial. 

Fostul căpitan al României a trecut prin toate în viață, de la trofee câștigate la accidentări care ar fi putut să-l coste viața. Pentru prima reprezentativă a jucat 75 de partide și a participat la EURO 2000 și EURO 2008. 

În străinătate, Cristi Chivu a evoluat la Ajax, AS Roma și Inter Milano, reușind să câștige titlul și cupa în Olanda, dar și în Italia, de trei ori. Reușita majoră o reprezintă trofeul Ligii Campionilor, cucerit alături de Inter Milano în 2010. 

În urmă cu trei ani, românul a debutat ca antrenor la Inter Milano U14, iar de atunci a avansat la echipele U17, U18 ale clubului. În prezent, antrenează Inter Milano Primavera, formația de tineret, cu care evoluează în Liga Campionilor. 

"Mama l-a născut, tata l-a crescut, iar eu i-am dat turația. Sper să facă o carieră măcar la nivelul la care a fost ca jucător", a declarat Ioan Sdrobiș, cel care l-a descoperit pe Chivu.

Mesaj special de la Milano
 

"Muncă multă, dedicație, seriozitate și talent. Sunt doar câteva dintre puținele caracteristici care l-au făcut pe Cristi Chivu să fie peste restul." au scris cei de la Inter în cadrul articolului dedicat zilei de naștere a românului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!