cristi chivu Inter Milano UEFA Youth League Stranieri

VIDEO Chivu, debut ca antrenor în UEFA Youth League. Inter Primavera a egalat-o pe Real Madrid în prelungiri

Echipa românului a înscris un eurogol la ultima fază a meciului arbitrat de Horațiu Feșnic.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 09:37
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 09:54

Numit în această vară antrenor al echipei de tineret al lui Inter Milano, Cristi Chivu a avut parte aseară de primul duel din UEFA Youth League, împotriva celor de la Real Madrid, deținătoarea trofeului. Partida, desfășurată acasă, pe ”Stadio Breda” de lângă Milano, a fost dominată de spanioli, care au deschis scorul în minutul 70, prin Peter. Inter Primavera a egalat pentru 1-1 în minutul 90+3, printr-o foarfecă a lui Nunziatini.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, formată din centralul Horațiu Feșnic și asistenții Marius Florin Badea și Ferencz Tunyogy.

Trupa lui Chivu, ”abonată” la goluri înscrise în ultimele minute

Astfel, în toate cele trei meciuri oficiale ale lui Inter Primavera din actualul sezon, elevii lui Cristi Chivu au marcat pe final: golul victoriei în  3-2 cu Atalanta (minutul 86), golul egalării în 3-3 cu Fiorentina (minutul 83), ambele în campionat, și acum reușita cu Real din prelungiri. ”Avem caracter, dar uneori reacționăm târziu, ceea ce nu este bine, pentru că atunci depindem de noroc”, a admis și antrenorul român la sfârșitul partidei de ieri. 

Modifică setările cookies