Cornel Dinu, REVOLTAT de ultimele evenimente de la Dinamo:"Suntem sanatosi la cap?! Unde mai exista asa ceva?" Ce l-a deranjat pe fostul mare fotbalist

Dinamo Cornel Dinu Stiri Cornel Dinu, REVOLTAT de ultimele evenimente de la Dinamo:"Este unic in istora lumii! Suntem sanatosi la cap?! Unde mai exista asa ceva?" Ce l-a deranjat pe fostul mare fotbalist
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 17:59
Data actualizarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 18:03

S-a discutat foarte mult in ultimele zile despre inceperea constructiei noului stadion Dinamo.

Desi toata suflarea dinamovista este incantata de ultimele vesti venite dinspre Ministerul Afacerilor Interne si Clubul Sportiv Dinamo, exista totusi si voci care critica acest proiect.

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria clubului, Cornel Dinu, este foarte nemultumit de faptul ca viitorul stadion ar urma sa fie construit pe locul in care se afla velodromul, dar si cateva terenuri de antrenament.

"Este unic in istoria lumii sa construiesti un stadion distrugand un velodrom, care e unicul din Romania, si inca doua terenuri pe care au crescut glorii ale lui Dinamo cand poti sa il construiesti pe locul actualului stadion. 

Este inadmisibil, este unic in lume. Unde mai exista in lume sa existe doua stadioane de fotbal la o distanta de 80 de metri? Suntem sanatosi la cap?!", a spus Cornel Dinu la Digi Sport.

De asemenea, fostul international a vorbit si despre situatia generata in club de venirea investitorilor spanioli si a dezvaluit ca singurul din echipa lor cu care a avut o discutie este Cosmin Contra.

"Cel care a venit sa vorbeasca cu mine, si aveam o datorie sa vorbesc cu el, a fost Cosmin Contra. A spus ca vrea sa discute cu mine, a venit, am discutat 3 ore intre patru ochi. Foarte putin de ceea ce inseamna acesti spanioli. A spus ca nu stie cine este acest Cortacero si ca il cunoaste pe Melero Marin cu care a lucrat intr-o perioada la Getafe.

Ma tem de orice, mai mult decat atat. Ganditi-va ca exista o ruptura intre Melero Marin, care a adus acesti jucatori, si Cortacero. Clar! Melero l-a adus si pe Cosmin Contra, el a spus ca nu-l stie pe Cortacero, l-a vazut la Bucuresti", a precizat Cornel Dinu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!