Advertoriale

(P) Mărește-ți cotele în fiecare sâmbătă la Betfair

Betfair lansează Super Cota de sâmbătă și oferă pariorilor posibilitatea de a crește cotele în fiecare zi de sâmbătă pentru pariurile pe Sportsbook. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 10:23
Data actualizarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 16:43

Această funcție permite creșterea cotelor mai mult decât în timpul săptămânii. 

Cum funcționează?

Această recompensă mărește cota unei selecții din biletul de pariu la o cotă superioară celei afișate în momentul respectiv pe site. Super Cota Betfair este foarte simplu de folosit. Ea este adăugată direct în contul clienților existenți, invitați să participe, și se aplică pe biletul de pariu odată ce a fost primită. 

Pe biletul de pariu, clienții Betfair trebuie doar să își aleagă piața preferată, să adauge selecția în biletul de pariu, să selecteze miza, apoi să apese butonul „Mărește-ți Cota” pentru a crește cota de pariu. Atât de simplu! 

Un ghid video pas cu pas este disponibil pe această pagină.

Ce trebuie să știe pariorii? 

Super Cota de sâmbătă este disponibilă 24 de ore doar pe Sportsbook și se aplică clienților Betfair existenți care au fost invitați să participe la această promoție. Aceasta mărește cotele mai mult decât în timpul săptămânii și se adăugă direct în contul de client, fără a fi nevoie de o calificare suplimentară. Se poate folosi atât pe evenimente în desfășurare, cât și pe pariuri plasate înainte începerii evenimentelor. 

Este bine de știut că ea nu poate fi folosită pe pariuri multiple, la pariuri cu cotă deja mărită pe site, la „scorecast”/„wincast” sau pe sporturi virtuale. 

Suma pariată pe o Super Cotă poate ajunge până la 250 RON, sau 50 £/€/$. 

Așadar, pe lângă gama variată de Cote Mărite și pariuri speciale disponibile în oferta Betfair, se deschide o nouă posibilitate de a crea propriile promoții, în funcție de stilul personal de pariere. 

Complimentează-ți stilul de joc cu Super Cota Betfair și vezi cum câștigurile tale vor crește!

Pariază legal și responsabil la Betfair. Pariurile sportive sunt destinate exclusiv adulților. 18+ Licență ONJN nr. L1160655W000329.

Modifică setările cookies