Advertoriale

Cele mai bune căști wireless când faci sport

Dacă ești o persoană activă și faci sport indiferent de sezon, atunci știi că uneori e greu să-ți găsești un partener de antrenament. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 16:08
Data actualizarii: Vineri 18 Decembrie 2020, 16:17

Acest incovenient a dispărut odată cu apariția căștilor wireless, iar noi credem că le-am descoperit pe cele mai bune.

Căștile wireless sunt gadgeturi care îți permit să te detașezi de tot ce e în jur și să te concentrezi la activitatea pe care o desfășori. Asta în teorie, fiindcă în practică nu toate căștile fără fir îți oferă acel confort pe care-l cauți atunci când vrei să performezi sau să te menții în formă. Din fericire, căștile HUAWEI FreeBuds Pro sunt acum disponibile și în România și suntem gata să-ți dezvăluim secretul care le face atât de potrivite pentru antrenamentele sportive, convorbirile telefonice și momentele de relaxare care te mențin în echilibru. 

Cel mai bun lucru pe care l-a făcut Huawei cu noile căști true wireless este că ți-a oferit posibilitatea să alegi cât de mult vrei să te deconectezi de lumea de afară. Dacă ești pe banda de alergare sau alergi în parcul de lângă casă, cel mai probabil ai vrea să auzi în urechi doar muzica ta, piesele care te ajută să păstrezi ritmul pe care ți l-ai impus. În acest caz, printr-o simplă apăsare a tijei căștilor, se activează anularea dinamică inteligentă a zgomotului ambiental, o funcție pe care n-o mai întâlnești la alte căști wireless.

Acest lucru este posibil datorită driverelor dinamice ale căștilor care, cu ajutorul microfoanelor orientate spre interior și spre exterior, anulează zgomotul care te deranjează până la valoarea de 40 decibeli. Funcția de anulare a zgomotului ambiental e atât de intuitivă încât poate identifica rapid zgomotul din mediul înconjurător și comuta automat între trei moduri de anulare a zgomotului.

În modul Ultra, căștile tale HUAWEI FreeBuds Pro îți vor permite să te detașezi complet de tot ce e în jurul tău și să asculți doar muzica preferată. Acest modul e perfect când alergi pe bandă, în sălile de fitness zgomotoase, sau când călătorești. Modul Cosy îți va oferi acel confort interior când faci sport acasă, yoga în spații închise ori când cauți să te destinzi cu o carte bună, acasă sau la sala de lectură. Modul General anulează mare parte din zgomotul ambiental al străzilor intens circulate sau al parcurilor aglomerate, astfel în cât te poți bucura de alergarea zilnică fără distrageri exterioare.

Convorbiri telefonice fără interferențe

E foarte important de spus: nu cumpărăm căști wireless doar pentru că sunt cool, ci le alegem pentru că se pliază cel mai bine pe nevoile noastre. Iar una dintre cele mai importante este să avem parte de convorbiri telefonice fără întrurperi, în care să-i putem auzi perfect pe interlocutorii noștri. Dar ce ne facem când un apel important ne găsește într-un mediu cu mult zgomot de fond? Huawei are o soluție și pentru acest scenariu, grație funcției de anulare hibridă a zgomotului din timpul apelurilor.

Sistemul de 3 microfoane și un senzor de vibrații în os reduce zgomotul ambiental și îmbunătățește vocea celui care vorbește, dar și modul în care aceasta este percepută de cel care o ascultă. Pentru a te bucura de convorbiri fără interferențe, căștile preiau doar vocea, nu și zgomotul de fond, iar acesta este meritul microfoanelor interioare și exterioare.

Dar ce faci când nu intenționezi să renunți la căștile din urechi, dar vrei să fii conectat la ce se întâmplă în jur? Cu o apăsare mai lungă a tijei poți comuta pe modul de conștinetizare și reconectare la mediul înconjurător care îți va permite să auzi vocile celor din jur, în ciuda sunetului ambiental. În acest caz, îi vei putea auzi pe oamenii care te abordează când trec pe lângă tine și vei putea rămâne vigilent la anunțurile importante din aeroporturi, gări sau stațiile de metrou. 

Designul minimalist, un câștig

Huawei a rezolvat marea problemă a confortului purtării unor căști fără fir. Pentru a-și putea pune în valoare calitățile, astfel de dispozitive trebuie să stea bine în urechi. Și, cum urechea umană e diferită de la individ la individ, Huawei a creat trei dimensiuni diferite de dopuri din silicon, care se regăsesc în fiecare cutie de FreeBuds Pro. Mai mult, utilizatorii au la dispozție funcția de detectare a dimensiunii potrivite, disponibilă în aplicația Huawei AI Life. Pentru a realiza acest lucru, Huawei Audio Lab a colectat și analizat datele canalului auditiv de la peste 1.000 de utilizatori reali din întreaga lume.

Designul minimalist, axat mai degrabă pe funcționalitatea componentelor, fac din FreeBuds Pro un gadget care se potrivește oricărui context: de la cele legate de activitățile sportive, la cele profesionale.

Cum se conectează și ce autonomie au

HUAWEI FreeBuds Pro se conectează prin Bluetooth, iar conectarea dispozitivelor este la fel de simplă, indiferent de marca telefoanelor mobile. În cazul telefoanelor Huawei, căștile wireless sunt depistate de acestea în momentul în care deschizi cutia în care se află. În cazul celorlalte telefoane, FreeBuds Pro se conectează prin apăsarea butonului din lateralul cutiei, operațiune care e la fel de simplă.

Ceea ce este remarcabil e că poți să conectezi aceste căști la laptop sau tabletă și să le folosești pentru o videoconferință, de exemplu. În aceste situații, funcția de anulare hibridă a zgomotului de fond îți asigură o acuratețe optimă a vocii și o interacțiune fără interferențe.

Căștile wireless HUAWEI FreeBuds Pro se încarcă cu ajutorul unui cablu USB-C. Folosite pentru ascultat muzică, cu funcția de anulare a zgomotului exterior activată, căștile o autonomie de 4 ore. Fără noise cancelling, o încărcare poate asigura funcționarea între 7 și 8 ore.

Articol susținut de HUAWEI

Modifică setările cookies