VIDEO EXCLUSIV "Eu patron, el slujește echipa". Gigi Becali a dezvăluit tot: ce se întâmplă cu Budescu după ce l-a criticat

FCSB s-a impus cu 3-1 în fața celor de la FC Botoșani, un rol important în victoria obținută avându-l introducerea pe teren a lui Budescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 12:14
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 12:51

În ultimele zile au apărut mai multe declarații despre posibila relație tensionată dintre Gigi Becali și Constantin Budescu, patronul FCSB-ului reproșându-i acestuia că nu joacă așa cum ar trebui. 

După meciul cu FC Botoșani, jucătorul a pus capăt acestor speculații, iar finanțatorul vicecampioanei a făcut același lucru într-o intervenție telefonică, în direct, la emisiunea "Ora Exactă în Sport"

"Ce am eu cu el? Sunt certat cu el, mă cert cu el? Eu îi cert pe ei, cum să mă împac, eu îi dau salariu și mă împac cu el? Eu patron, el slujește echipa, ascultă nemulțumirile mele, dacă mă întâlnesc cu ei sunt prieten, ce, prietenii nu îi cerți?

M-am întâlnit cu el și am glumit cu el, i-am zis de exterioare. Asta am și zis, dacă nu dă cu exteriorul și dă cu stângul, e gol. Lui i-a intrat asta în reflex, nu e bine. E bine că a intrat, a câștigat meciul, el cu Stoica.",  a declarat Gigi Becali la PRO X

Ce a declarat Budescu despre criticile lui Becali
 

Întrebat dacă e afecat de cascada de critici a patronului, Budescu a răspuns cu calm, cu un zâmbet în colțul gurii.

"Critici? La câteva zile a zis altceva și tot așa. Știm că vorbește la TV, dar ne vedem de treaba noastră, ne-am văzut la bază, dar era total opus față de cum îl vedeți la TV. Păi ce? E prima dată? (n.r.: despre postura de rezervă). E alegerea antrenorului, la final trebuie să ne uităm la rezultat, iar dacă la final a fost bine...", a spus playmaker-ul vicecampioanei după victoria cu FC Botoșani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!