Cl. Ionescu si Ducu Ninu au fost trimisi la echipa a doua a Gloriei Buzau!

Autor: Sport.ro
Miercuri 03 Septembrie 2008, 15:03
Cl. Ionescu si Ducu Ninu au fost trimisi la echipa a doua a Gloriei Buzau!
Claudiu Ionescu si Emil Ducu Ninu au fost trimiside antrenorul Gloriei Buzau, Alvaro Magalhaes, la echipa a doua, deoarece au dat dovada de "lipsa de disciplina si profesionism adevarat".

Decizia tehnicianului lusitan a fost luata inaintea meciului de la Urziceni, din etapa a VI-a a Ligii I, pierdut de Gloria Buzau cu scorul de 1-2, dar a fost pusa in aplicare incepand de a doua zi.

Claudiu Ionescu nu a facut parte din lotul de 18 jucatori pentru confruntarea de la Urziceni, in timp ce Ninu a fost rezerva si a intrat abia in minutul 70. Ninu fusese exclus din lot dupa partida cu Dinamo, dar reprimit inaintea jocului cu FC Timisoara.

In aceasta pauza competitionala, Gloria Buzau a plecat pentru patru zile in cantonament la Slobozia, la finalul stagiului urmand sa dispute o partida amicala in compania echipei de Liga a III-a Unirea Slobozia.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Ministrul Mediului, indignat de cazul ursului accidentat. Veterinarul nu a avut tranchilizant
BRAT