Real Madrid il vrea pe jucatorul care a UCIS-O pe Steaua in Europa League:

Edinson Cavani Chelsea Jose Mourinho Real Madrid Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2011, 15:12
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2011, 15:16

Mourinho il vrea la Real pe jucatorul care a eliminat-o pe Steaua din grupele Europa League - Edinson Cavani. Mourihno a mai pus ochii pe un  jucator- Marouane Fellaini de la Everton. Realul e dispusa sa ofere 25 de milioane de euro pentru mijlocas.

Marouane Fellaini, mijlocasul lui Everton venit in 2008 de la Standard Liege, a starnit interesul greilor din fotbal- Real Madrid si Chelsea s-au aratat interesate de jucator.

Chiar daca o leziune la glezna ar putea sa il tina pe Fellaini departe de campionatul englez, numele lui apare in planurile de transfer ale echipelor mari.

Cavani este un alt jucator dorit de Real.  "Mourinho, prin agentul sau si-a aratat disponibilitatea pentru jucator", a spus reprezentantul jucatorului, Claudio Anelucci.

Insa Gazetta dello Sport scrie ca Realul s-ar putea intalni cu un refuz din partea italienilor pentru transferul lui Cavani. Presedintele lui Napoli, Aurelio de Laurentiis, l-a declarat jucator netransferabil pe uruguayan.

Cavani e pe doi in topul golgheterilor din Italia cu 24 de goluri marcate si are cu un gol mai putin decat atacantul celor de la Udinese, Antonio di Natale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!