Cea mai mare temere pe care au romanii in pandemie! Ce compromisuri importante sunt dispusi sa faca pentru a nu ramane fara bani

bani pandemie Romania salariu Stiri Cea mai mare temere pe care au romanii in pandemie! Ce compromisuri importante sunt dispusi sa faca pentru a nu ramane fara bani
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Octombrie 2020, 13:45
Data actualizarii: Sambata 31 Octombrie 2020, 13:49

Romania se confrunta cu mari probleme din cauza noului coronavirus. 

Doar in ultimele 24 de ore s-au inregistrat peste 5.750 de noi imbolnaviri si circa 100 de decese. Masurile luate de autoritati pentru a impiedica raspandirea virusului au afectat numeroase industrii si au dus la pierderea locurilor de munca pentru mii de oameni. 

In aceste conditii, pentru a supravietui, romanii fac compromisuri. Potrivit unui studiu realizat de Ejobs, aproape o treime dintre romani sunt dispusi sa accepte un loc de munca mai prost platit sau pe un post care le este inferior studiilor pe care le au. 

Cei mai multi, circa 66% dintre romani, aleg sa astepte o oferta mai buna, nu fara a fi ingrijorati de situatia financiara. 

Potrivit specialistilor, piata muncii este blocata in acest moment, iar viitorul apropiat este incert pentru multe sectoare de activitate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!