Real Madrid Santiago Bernabeu Spania Stadion Spania Motivul pentru care Real Madrid s-a grabit sa renoveze stadionul Santiago Bernabeu! Investitia URIASA pe care au facut-o in plina pandemie

Motivul pentru care Real Madrid s-a grabit sa renoveze stadionul Santiago Bernabeu! Investitia URIASA pe care au facut-o in plina pandemie

In plina pandemie, cand multe cluburi se confrunta cu probleme financiare, Real Madrid a demarat un proces de renovare al stadionului Santiago Bernabeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2020, 23:52
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2020, 23:54

Madrilenii vor investi 575 de milioane de euro pentru renovarea arenei, bani imprumutati pentru urmatorii 30 de ani de la o banca spaniola.

Potrivit jurnalistilor de la Marca, clubul ar fi riscat sa aiba probleme financiare importante daca nu ar fi demarat proiectul. 

  • Motivul pentru care Real Madrid s-a grabit sa renoveze stadionul Santiago Bernabeu! Investitia URIASA pe care au facut-o in plina pandemie

Asta pentru ca noua arena va gazdui mai multe evenimente decat pana acum, Real Madrid urmand a incasa venituri mai mari. Proiectul presupune ca stadionul sa fie folosit timp de 300 de zile pe an, fata de doar 40 de zile, cat era utilizat pana in prezent. 

Lucrarile de renovare ale arenei din Madrid vor fi gata, cel mai probabil, in vara anului 2022. Pana atunci, Real va juca pe stadionul Alfredo Di Stefano, care are o capacitate de 6.000 de locuri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!