FOTO ȘI VIDEO Ca la Hollywood! Cum arată ”Walk of Fame”-ul de la Hunedoara. Mircea Lucescu a venit să-l vadă cu ochii săi

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 17:24
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 17:24

Mircea Lucescu (78 de ani) a fost și jucător, dar și antrenor la Corvinul Hunedoara în perioada 1977-1983.

Marți seară, de la ora 19:30, Corvinul Hunedoara va primi vizita celor de la CFR Cluj în sferturile de finală ale Cupei României. E pentru prima dată când cele două cluburi se întâlnesc.

Ca la Hollywood! Cum arată ”Walk of Fame”-ul de la Hunedoara. Mircea Lucescu a venit să-l vadă cu ochii săi

În Hunedoara există ”Aleea celebrităților”, iar Mircea Lucescu a fost surprins de imaginile reportului PRO TV Miruna Pop alături de primarul municipiului, Dan Bobuțanu, admirând ”Walk of Fame”-ul.

Cinci foști mari fotbaliști români și antrenori beneficiază de ”o stea” pe Aleea celebrităților din Hunedoara: Mișa Klein, Mircea Lucescu, Ioan Andone, Romulus Gabor și Mircea Rednic, care și-au dobândit titulatura de cetățeni de onoare (VEZI GALERIE FOTO).

Corvinul Hunedoara - CFR Cluj, LIVE TEXT de la 19:30

Aflată pe locul trei în play-off-ul din Liga 2, dar fără drept de promovare, Corvinul Hunedoara speră să continue seria rezultatelor bune din Cupa României.

De cealaltă parte, CFR Cluj se află într-o situație dificilă în campionat, iar câștigarea Cupei României i-ar garanta prezența în cupele europene, în sezonul viitor. 

În iunie 1988 au mai jucat hunedorenii sferturi de finală în Cupă, pierzând 2-4 la Dinamo București, în vreme ce pentru CFR Cluj palmaresul e mult mai consistent. Patru trofee au cucerit, ultimul obținut în 2016, plus o finală disputată în 2013!

Florin Maxim (43 ani), tehnicianul de la Corvinul Hunedoara i-a fost secund lui Adrian Mutu (45 de ani) la FC Voluntari pentru 11 meciuri, în 2018. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!