Avocata lui Dani Alves anunță că va contesta sentința: „Cred în nevinovăția lui!” 

Dani Alves Ines Guardiola Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Februarie 2024, 13:05
Data actualizarii: Joi 22 Februarie 2024, 13:09

Dani Alves (40 ani) și-a aflat sentința în cazul dosarului de agresiune sexuală. 

Brazilianul a fost condamnat la 4 ani și șase luni de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat de agresiune sexuală cu acces carnal. Procesul s-a desfășurat în perioada 5-7 februarie, asta după ce Dani Alves a fost închis pe 20 ianuarie 2023, după ce ar fi agresat sexual o tânără, într-o discotecă din Barcelona, pe 30 decembrie 2022. 

În dimineața zilei de 22 februarie s-a comunicat decizia finală în cazul lui Dani Alves, care a fost condamnat la închisoare. Avocata lui Alves, Ines Guardiola, a vorbit despre sentință la ieșirea de la tribunalul din Barcelona și a anunțat că vor contesta decizia. 

„În acest moment pot doar să spun că vom face contestație în cazul sentinței. Cred în continuare în nevinovăția domnului Alves. Trebuie să studiez sentința, dar pot să vă spun că vom face contestație la apel”, a transmis Ines Guardiola citată de Mundo Deportivo

Cum a primit Dani Alves vestea condamnării 

Dani Alves s-a aflat în sala de judecată în momentul în care s-a dictat sentința. Avocata sa a fost întrebată de cum a primit vestea fostul jucător de la FC Barcelona și s-a rezumat să transmită doar: „Alves este întreg. Înțelegeți că 4 ani și 6 luni e mai bine decât 9 și 12, cât se solicita, însă cred în inocența lui și vom face recurs. Voi merge la el în această după amiază și îi voi explica sentința”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!