Aroganta lui Ferguson in topul bogatilor! Nimeni din Premier League nu-l poate depasi! Dovada ca e BOSS suprem dupa o cariera incredibila

Sir Alex Ferguson Manchester United Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2013, 16:04
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2013, 16:05

►Inscrie-te AICI si vino sa fii Patron la Steaua! Castigi tricouri unicat, carduri socios abonamente pe un an de zile la Steaua Baschet!

Sir Alex Ferguson are suficiente motive sa fie mandru de cariera sa de antrenor. A castigat aproape totul in fotbal si nu lasa de inteles ca ar avea vreun gand sa se retraga, desi are 71 de ani!

Recompensele nu au venit numai in trofee pentru managerul scotian. Conform Sunday Times, Sir Alex e cel mai bogat antrenor din fotbalul britanic. Ferguson are o avere estimata la aproximativ 40 de milioane de euro, cu 7 milioane peste managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, aflat la egalitate cu fostul capitan al lui United, Roy Keane. Roberto Mancini trebuie sa mai stea cativa ani alaturi de seici pentru a conta cu adevarat in top 3. Italianul a strans din fotbal 23 de milioane de euro!

Cei mai bogati britanici din sport sunt pilotii de Formula 1 Lewis Hamilton (65 de milioane), in crestere cu aproape 6 milioane fata de anul trecut, si Jenson Button, care desi a adaugat la fel de mult in conturile personale are un total mai mic cu 3 milioane fata de rivalul sau.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!