Aroganta care l-a facut pe Terry sa EXPLODEZE de nervi! S-a simtit UMILIT in fata unei tari intregi! Ce a patit la derby-ul cu Arsenal

John Terry Arsenal Chelsea Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Octombrie 2012, 12:43
Data actualizarii: Luni 01 Octombrie 2012, 12:41

Terry n-a crezut in viata lui ca poate sa pateasca asa ceva! S-a enervat grav dupa un moment umilitor pe Emirates!

Terry a fost suspendat 4 meciuri si va plati o amenda importanta dupa insultele rasiste pe care i le-a adresat lui Anton Ferdinand in partida cu QPR din sezonul trecut. Nu e suficient. A ajuns subiect de gluma pe toate stadioanele din Anglia.

Capitanul lui Chelsea, retras si din nationala in urma scandalului, se astepta la o reactie negativa a jucatorilor de culoare de la Arsenal. N-a avut parte de asa ceva din partea lor, ci a mascotei clubului, Gunnersaurus! Dinozaurul care intretine atmosfera pe gazon inaintea meciurilor s-a indreptat spre Terry parand ca vrea sa-i stranga mana, dar s-a retras exact cand fotbalistul se pregatea sa intinda mana! Terry si-a iesit din minti! S-a inrosit la fata si a plecat imediat de langa mascota!

JT e obisnuit sa o pateasca la salutul dinaintea meciurilor. Wayne Bridge, a carui logodnica a avut o relatie cu Terry, si Anton Ferdinand, victima atacurilor rasiste ale acestuia, l-au ignorat in trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!