DECIZIE REVOLTATOARE in cazul lui John Terry! Vezi ce pedeapsa a primit dupa ce a fost gasit vinovat de rasism: VIDEO

Autor: Sport.ro
Joi 27 Septembrie 2012, 17:45

	DECIZIE REVOLTATOARE in cazul lui John Terry! Vezi ce pedeapsa a primit dupa ce a fost gasit vinovat de rasism: VIDEO

John Terry a aflat astazi pedeapsa pentru incidentul de la meciul din Octombrie 2011 impotriva lui Queens Park Rangers.

Capitanul celor de la Chelsea, John Terry, a fost suspendat pentru 4 etape si amendat cu 220.000 de lire sterline pentru ca "a folosit un limbaj abuziv" fata de Anton Ferdinand in meciul de anul trecut! Injuratura lui a "inclus o referinta la culoarea si/sau rasa jucatorului", scriu cei de la Guardian.

John Terry a fost judecat si achitat in luna Iulie de curtea din Westminster, acestia considerand ca nu trebuie luate masuri legale impotriva jucatorului. Din punct de vedere sportiv, federatia a decis altceva - Terry poate face apel in 14 zile la decizia federatiei engleze.

"Domnul Terry este dezamagit ca Federatia a ajuns la o alta concluzie decat curtea de justitie. A cerut sa-i fie data motivatia deciziei scris si va lua in considerare daca va face apel"
a spus comunicatul dinspre John Terry.

Decizia Federatiei este una surprinzatoare pentru ca John Terry a fost suspendat 4 etape la aproape un an de la aceasta decizie in timp ce Luis Suarez, jucatorul celor de la Liverpool, a fost suspendat timp de 8 etape in mai putin de la o luna de la incidentul jucatorului cu Patrice Evra. Mai mult, in cazul lui Suarez, nu a existat nicio dovada video care sa sustina acuzele lui Evra, spre deosebire de cazul lui Terry, cel care a fost filmat injurandu-l pe Anton Ferdinand.
In cazul lui Suarez, jucatorul uruguayan nu a avut in niciun moment probleme cu legea pe incidentul cu Evra, spre deosebire de Terry care a fost judecat si achitat de un tribunal

Liderul USR, Dan Barna, infectat cu Covid-19. Va sta 14 zile în izolare
BRAT

Modifică setările cookies