GALERIE FOTO Antonela Roccuzzo, apariție incendiară alături de Lionel Messi. A purtat cea mai îndrăzneață rochie, din fâșii de material

Antonela Roccuzzo Lionel Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 08:31
Data actualizarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 08:46

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo au fost fotografiați în timp ce ieșeau dintr-un restaurant din Miami, alături de Sergio Busquets și partenera acestuia.

Jucătorii lui Inter Miami au ales o locație de top, Sexy Fish, considerat unul dintre cele mai luxoase restaurante din zonă. 

Îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă și extrem de decupată, Antonela Roccuzzo nu a trecut neobservată, ținând cont că partenera lui Lionel Messi se mândrește cu o siluetă de invidiat. 

Situație fără precedent pentru Inter Miami

Clubul din MLS a anunțat că au fost epuizate toate biletele și abonamentele puse la vânzare pentru sezonul 2024, urmând ca fanii să primească detalii despre tichetele care ar mai putea fi disponibile pentru fiecare meci, pe site-ul oficial.

De la sosirea lui Lionel Messi la Inter Miami, contul de Instagram al clubului de la un milion de followers la 15,4 milioane. 

În zona standard a stadionului, un abonament clasic costă 826 euro, cel mai scump ajungând până la 2600 de euro, adică cu 104% mai mult decât în 2020. 

Și la zona premium, situația e asemănătoare, prețul ajungând la 4200 de euro, o lojă fiind 43.800 euro, cu 100% mai mult decât în 2020. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!