GALERIE FOTO Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo a făcut senzație pe podium! Irina Shayk, apariții incendiare la Fashion Week

Irina Shayk Milan Fashion Week Paris Fashion Week Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 09:37
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 09:50

Irina Shayk (36 ani) și Cristiano Ronaldo (37 ani) au format unul dintre cele mai spectaculoase cupluri din fotbalul mondial. 

Fotbalistul portughez și modelul de origine rusă au fost împreună din 2010 până în 2015, când s-au despărțit. Irina Shayk a fost de atunci într-o relație cu Bradley Cooper, alături de care are și o fetiță, Lea, însă cei doi s-au despărțit în 2019. Cristiano Ronaldo se află într-o relație cu Georgina Rodriguez. 

Irina Shayk este unul dintre cele mai renumite modele ale planetei, fiind considerată și una dintre cele mai frumoase femei din lume. Rusoaica este obișnuită cu prezentările de modă pentru cele mai tari case din lume, iar cu fiecare ediție a celor mai importante Fashion Week-uri este prezentă pe podiumuri. 

Irina Shayk, super apariții pe podiumurile din Londra, Milano și Paris 

Modelul a luat parte la toate Fashion Week-urile importante și a defilat pentru cele mai mari case de modă din lume. Aparițiile sale sunt răvășitoare, în special în contextul în care Irina defilează și reușește în continuare să se facă remarcată într-o mare de modele mult mai tinere. 

În ultima lună, Irina Shayk a călătorit de la New York Fashion Week până la omoloagele din Londra, Milano și Paris. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!