Anglia și-a aflat sancțiunea după finala EURO 2020

finala EURO 2020 Anglia - Italia sancțiuni anglia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 15:25
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 15:44

Sancţiunea este cu suspendare pe doi ani, dar şi cu o amendă de 100.000 euro.

Anglia va trebui să dispute un meci fără spectatori în cadrul unei competiţii UEFA, după incidentele de la meciul cu Itlaia, de la 11 iunie, de pe Wembley, informează news.ro.

Meciul vizat este cel din prima etapă a Ligii Naţiunilor, competiţie care se trage la sorţi la 16 decembrie. Sancţiunea este cu suspendare pe doi ani, dar şi cu o amendă de 100.000 euro.

Reprezentativa Italiei a câştigat,la 12 iulie, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro.Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile).

La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1.La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho.Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!