Amenințări cu moartea! Mesajul sinistru primit de familia lui Angel Di Maria: "Gloanțe și cadavre!"

Angel Di Maria Stiri Angel Di Maria / Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Martie 2024, 23:21
Data actualizarii: Luni 25 Martie 2024, 23:25

Familia starului argentinian Angel Di Maria, care joacă în prezent la Benfica, a fost amenințată cu moartea, potrivit GOAL, dacă fotbalistul se va întoarce în orașul natal Rosario.

Amenințarea a fost, conform relatărilor, scrisă pe un bilețel aruncat dintr-o mașină gri, luni dimineață, la ora locală 02:30, ajungând la una dintre intrările complexului privat Miraflores. 

Acolo, potrivit ziarului Buenos Aires Times, locuiesc câțiva membri ai familiei lui Di Maria, inclusiv mama sa. Nota a fost adresată familiei sale și îl avertiza pe fotbalist să nu se mai întoarcă în orașul său natal Rosario, situat în provincia Santa Fe.

"Spune-i fiului tău Angel să nu se mai întoarcă niciodată la Rosario, pentru că altfel o să-l pedepsim prin uciderea unui membru al familiei. Nici măcar [Maximiliano] Pullaro [Guvernatorul provinciei Santa Fe] nu vă va salva. Noi nu aruncăm cu hârtie. Noi aruncăm cu gloanțe și cadavre", ar fi fost mesajul primit de familia fotbalistului.

Potrivit mai multor surse, inclusiv The Sun, până acum nu se cunoaște motivația din spatele amenințării, nici nu există informații despre ceea ce ar fi putut cauza un astfel de gest.

Situația amintește de atacul îngrozitor asupra magazinului deținut de familia Antonelei Roccuzzo, soția lui Lionel Messi, în același oraș, acum un an. Afacerea familiei Roccuzzo a fost atacată cu arme de foc, iar mesajul lăsat spunea: "Messi, te așteptăm".

Biletul a fost confiscat imediat de poliție și este acum investigat de autorități, care încearcă să afle cine sunt autorii și care a fost motivația lor. Nu este încă clar de ce Di Maria, o legendă a Argentinei și unul dintre eroii triumfului de la Cupa Mondială din 2022, a fost luat în vizor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!