Aflat în Turcia, Dorinel Munteanu a resimțit puternic cutremurul de 7,8 pe scara Richter. Cum a comentat antrenorul Oțelului seismul

Dorinel Munteanu cutremur Turcia Otelul Galati Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 16:26
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 16:25

Oțelul Galați se află în acest moment în cantonamentul din Antalya.

Gălățenii reîncep jocurile din eșalonul secund în urma pauzei de iarnă pe 25 februarie cu meciul din deplasare împotriva celor de la CSM Slatina (ora 11:00).

Aflat în Turcia, Dorinel Munteanu a resimțit puternic cutremurul de 7,8 pe scara Richter. Cum a comentat antrenorul Oțelului incidentul

Sudul Turciei a fost victima unui cutremur de 7,8 pe scara Richter, iar incidentul a fost resimțit și de echipa de fotbal aflată în Liga 2, Oțelul Galați, aflată în cantonament în Antalya.

Antrenorul clubului, Dorinel Munteanu, a vorbit despre cutremurul cu epicentrul în provincia Kahramanmaraș. Seismul a lăsat în urmă peste 1.500 de morți și 6.000 de răniți, conform Știrilor Pro TV.

„Am resimțit foarte, foarte puternic. În jurul orei 4, ora locală, 4 și un sfert, cam 40-45 de secunde a fost cutremurul și ce pot să spun, ne-am trezit, s-au mișcat toate din cameră. Inclusiv paharele de pe masă. S-a simțit foarte, foarte bine, dar, din fericire, nu a fost niciun incident în toată zona noastră de aici. 

Au fost puțini speriați (n.r. jucătorii), este clar, dar sunt convins că au trecut cu bine. Suntem alături de cei care au avut probleme sau au suferit după urma cutremurului. 

(vă schimbă cutremurul cu ceva programul?) Nu, deocamdată nu. Sper să nu mai fie nimic grav. Nu se schimbă cu nimic. Mai avem câteva zile, stăm până joi, iar vineri ne întoarcem în țară. Sper că până atunci nu o să mai fie niciun incident ce acest fel”, a reacționat Dorinel Munteanu pentru Știrile Pro TV.

Oțelul Galați, în această stagiune

După 16 etape disputate în campionat, gălățenii ocupă ultima poziție din podiumul eșalonului secund cu 31 de puncte din 48 posibile. În acest sens, Oțelul a înregistrat nouă victorii, patru rezultate de egalitate și trei eșecuri.

Trupa lui Dorinel Munteanu are o serie de trei victorii consecutive în Liga 2. În ultimul joc de pe 3 decembrie, gălățenii au învins-o pe Metaloglobus București cu 3-0, în penultima partidă, pe Ripensia Timișoara cu 1-0, iar în antepenultima, pe Minaur Baia Mare, scor 1-0.


Sursă foto: Știrile Pro TV

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!