GALERIE FOTO A fost dată afară și și-a făcut cont pe OnlyFans! Acum s-a întors în sport și face senzație în ring, dar a fost obligată să renunțe la pozele pentru adulți 

WWE Chelsea Green OnlyFans Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 August 2023, 12:14
Data actualizarii: Sambata 12 August 2023, 12:46

Chelsea Green (32 ani) este una dintre luptătoarele momentului în WWE. 

Chelsea a fost luptătoare de WWE în pandemia de coronavirus, moment în care a decis să își deschidă cont pe OnlyFans pentru a-și asigura veniturile. Acolo a devenit rapid extrem de populară, iar după notorietatea pe care a căpătat-o a primit un nou loc în cadrul WWE, care i-a făcut o ofertă în 2023 pentru a se întoarce la sport. 

Și-a început cariera în wrestling-ul profesionist în 2014, lucrând pentru diferite promoții independente în Canada și SUA, iar în 2016 a semnat cu Total Nonstop Action Wrestling (TNA), unde a câștigat Campionatul de Knockouts. În iunie 2017 a semnat cu WWE, cea mai mare companie de wrestling din lume, iar în mai 2019 a fost dată afară. 

Chelsea Green, star pe OnlyFans și în ring 

În 2021, Chelsea a decis să își facă cont pe OnlyFans, acolo unde postează conținut pentru adulți, în schimbul unui abonament lunar de 5 euro, dar și-a continuat cariera în wrestling. După ce au urmărit succesul său, cei de la WWE au decis să îi ofere un nou contract, însă a fost obligată să renunțe la contul său de pe platforma pentru adulți. 

Deși nu mai postează, contul său rămâne activ, astfel că toate postările pe care le-a făcut până în momentul revenirii la WWE pot fi accesate de urmăritorii săi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!