Surpriza uriasa pe care a avut-o o DIVA HOT cand iubitul s-a pus in genunchi in fata ei! S-a razbunat si l-a lovit sub centura! FOTO

Surpriza uriasa pe care a avut-o o DIVA HOT cand iubitul s-a pus in genunchi in fata ei! S-a razbunat si l-a lovit sub centura! FOTO

Unul dintre cele mai tari cupluri din wrestling a oferit un moment extrem de amuzant!

Fostul campion al Statelor Unite din WWE, Zack Ryder, a comis-o grav chiar in fata fanilor! Aflat la Major Wrestling Figure Podcast, Ryder a profitat de faptul ca in ring se afla iubita lui, Chelsea Green, cunoscuta din TNA sub numele de Laurel Van Ness. El s-a pus in genunchi si i-a dat un ... ring de wrestling in miniatura!!

Fata nu a gustat gluma si l-a lovit sub centura pe Ryder! Totul a fost o farsa a luptatorului din WWE, cel care apoi chiar a cerut-o in casatorie pe Chelsea Green iar aceasta a acceptat! Cei doi formeaza un cuplu de mai multe luni.

VEZI IN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI

Zack Ryder va lupta la Wrestlemania 35 in weekend alaturi de bunul sau prieten, Curt Hawkins, intr-un meci pentru centurile la echipa. Chelsea Green este momentan accidentata - la chiar debutul ei in NXT, Chelsea a suferit o fractura la incheietura mainii.


 

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies