250 de morminte au fost găsite pe proprietatea lui Gerard Pique! Anunțul făcut de presa internațională 

Gerard Pique Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 01 Noiembrie 2022, 17:32
Data actualizarii: Marti 01 Noiembrie 2022, 17:32

Gerard Pique (35 ani) este cunoscut nu doar pentru cariera spectaculoasă pe care a avut-o, ci și pentru afacerile sale. 

Fundașul Barcelonei are multe afaceri în afara sferei fotbalului, una dintre cele mai importante și cunoscute fiind chiar Cupa Davis, al cărei fondator este. Fotbalistul a fondat și o companie cu sprijinul CEO-ului Rakuten, Hiroshi Miktiani, compania focusându-se pe proiecte sportive în care investește. 

Gerard Pique, care a fost în centrul atenției după despărțirea de Shakira și apariția alături de noua cucerire, Clara Chia, o tânără mult mai tânără decât el, a investit și în imobiliare. Jucătorul a investit într-un proiect prin care urma să construiască un hotel de lux în Malaga. 

250 de morminte, găsite pe proprietatea lui Gerard Pique 

În 2015, Gerard Pique a cumpărat un teren în Costa del Sol pentru care a plătit 20 de milioane de dolari. Cu toate astea, proiectul de construcție a fost amânat după ce au fost găsite 250 de morminte pe proprietatea jucătorului, după cum informează Marca. Urmează să se facă studiile necesare pentru a se afla din ce secol sunt mormintele. 

„Am excavat în jur de 250 de morminte, iar marea majoritate a lor sunt goale. Probabil că nu au fost folosite niciodată și nu sunt suficient de valoroase pentru a fi păstrate. Este una dintre cele mai mari necropole din țară”, a explicat arheologul Alberto Cumpian pentru Hoy por hoy Malaga. 

Proiectul lui Gerard Pique ar urma să ia start în ianuarie 2023, după cum dezvăluie Cumpian, care crede că jucătorul nu ar mai trebui să întâmpine probleme. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!