Sporturi

„Sunt supraviețuitoare a abuzului sexual!” Discurs cutremurător al lui Biles în procesul cu medicul naționalei de gimnastică

În această perioadă se desfășoară procesul lui Larry Nassar. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 19:07
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 19:12

Fostul medic al Federației de Gimnastică Artistică a SUA a fost condamnat la 60 de ani de închisoare, după ce în calculatorul său s-au descoperit materiale de pornografie infantilă. În urma investigațiilor pornite, s-a descoperit că Larry Nassar a abuzat până la 300 de gimnaste. 

Printre ele se află și Simone Biles, cea care l-a denunțat în 2018, pentru prima dată, de abuzuri sexuale repetate. Una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Statelor Unite a declarat în cadrul procesului lui Nassar, iar dezvăluirile sale sunt cu adevărat cutremurătoare.

  • Simone Biles

„Sunt supraviețuitoare a abuzului sexual!”

„Am câștigat 25 de medalii la Campionatele Mondiale, șapte la Jocurile Olimpice și sunt supraviețuitoare a abuzului sexual. Nu vreau ca nicio altă tânără atletă olimpică sau nicio altă persoană să sufere terorarea pe care eu și alte sute de fete am suportat-o și continuă să suporte până în prezent”, a povestit Biles conform Mundo Deportivo

O altă gimnastă a povestit și ea, la rândul ei, teroarea prin care a trecut și faptul că mărturisirile sale au fost ignorate de cei aflați la conducere în 2015: „Le-am spus că Nassar și-a introdus degetele în organele mele genitale când avea, 13 ani și mi-au răspuns: 'Asta este tot'?”.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies